Wedstrijdverslag week 38

HETEREN –

In de tweede ronde van de najaarscompetitie verloor het eerste team nipt van TTV Ede. Meriam Willemse, Marco Knaap en Lennard Springvloet-dubbeld wonnen ieder eenmaal. Het dubbelspel werd knap gewonnen door Meriam en Lennard. 

Het tweede team kwam niet in actie.

Team drie kon het tegen Shot niet bolwerken. Bert Vennik en Hans Wassink wonnen ieder eenmaal. Team vier is in goede doen, TVO werd met 7-3 verslagen. Alaa Alsaaidi en Erik van Welie wonnen keurig driemaal en waren samen ook prima op dreef in het dubbelspel.
Het eerste jeugdteam behaalde, tegen GTTC, een 5-5 eindscore. John Ducan is in topvorm en won viermaal. Verder waren John en Jesse van Schaijk ook trefzeker in het dubbelspel.

Het tweede team behaalde een mooie 6-4 zege. Tegen Velp werd er hard gewerkt voor de punten. Tom Duncan scoorde fraai driemaal. Kuba Werkman speelt sinds kort competitie, maar wist knap eenmaal te winnen. Kuba en Tom wisten met goed tafeltennis beide enkelspelen te winnen.

John Duncan heeft een uitnodiging ontvangen om op 22 oktober mee te doen bij de Nederlandse kampioenschappen. Een mooie beloning voor zijn hoge ranking.