Wedstrijdverslag week 16

Heteren- Deze week werd de laatste ronde van de voorjaarscompetitie gespeeld en het eerste team van HTTC werd glorieus kampioen. Men had nog een paar puntjes nodig en de 8-2 zege tegen Kracht& Vriendschap was ruim voldoende. De felicitaties gaan uit naar Meriam Willemse, Marco Knaap, Frank Balzer en Lennard Springvloet- Dubbeld. Meriam sloot een goed seizoen af met drie zeges. Frank en Marco wonnen keurig tweemaal en het dubbelspel ging naar Meriam en Frank. Veel succes in de 1e klasse.
Team twee was na het kampioenschap van de vorige week, weer goed op dreef en won met 8-2. Tegen ¬†Arena wonnen Yoeri Liethof en Daan Barends knap driemaal, verder was Bart Barends eenmaal succesvol. Het dubbelspel was een prooi voor de ” Barendsbrothers”.
Het derde team kwam tegen Tian sterk voor de dag en won met 9-1. Bert Vennik en Johan Soppe bleven knap ongeslagen. Rene’ Roelofs won tweemaal en was samen met Bert ook in het dubbelspel trefzeker. Team drie werd tweede in hun klasse. ¬†
Het eerste jeugdteam wist het sterke TTV Ede met 6-4 te verslaan. John Duncan, de sterkste speler in deze klasse, won driemaal. Tom Duncan won keurig tweemaal. De broers kunnen samen ook prima dubbelen en dat was nodig voor de eindzege. Er is deze competitie goed gespeeld, met een mooie tweede plaats als resultaat.
Het tweede team kwam tegen De Treffers uit met Roel Moorrees, Simon Soumar en Stan Timmer. Deze spelers spelen sinds kort in competitieverband en hebben zich goed ontwikkeld. Roel won knap tweemaal en Simon en Stan wisten keurig eenmaal te scoren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *