Wedstrijdverslag week 6

Heteren- Het eerste team kent een flitsende start in de voorjaarscompetitie. Deze week werd TTV Ede met 10-0 verslagen. Meriam Willemse, Frank Balzer en Marco Knaap waren verantwoordelijk voor deze monsterzege. Frank en Marco waren ook in het dubbelspel succesvol. Voorlopig gaat HTTC aan de leiding, maar de competitie duurt nog lang.
Het tweede team redde het net niet tegen TN en verloor met 6-4. Daan Barends won keurig tweemaal. Yoeri Liethof en Bart Barends waren eenmaal succesvol. Jammer dat het dubbelspel verloren ging.
Team drie behaalde tegen Smash een daverende 10-0 zege. Johan Soppe, Rogier van Balgooi en Dennis Wassink waren uitstekend op dreef en lieten Smash volkomen kansloos. Rogier en Dennis waren ook in dubbel goed bezig.
Het vierde team kwam deze week niet in actie.
Het eerste jeugdteam speelt een klasse hoger in vergelijking tot de vorige competitie en kon het tegen TTV Ede nog niet helemaal bolwerken. John Duncan bleef knap ongeslagen in zijn enkelspelen, maar daar bleef het bij.
Het tweede team ging op bezoek bij Getave’ en behaalde een sensationele 10-0 zege. Max Werkman, Simon Soumar en Mika van Deelen zagen goed spel met de volle score beloond worden. Max en Simon waren ook trefzeker in het dubbelspel.
HTTC speelt in een mooie accommodatie in het “Binnenveld” in Heteren. Belangstellende zijn van harte welkom. De seniorenavond is op dinsdag vanaf half acht. De jeugd traint op donderdag van half zeven tot acht uur. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *